Individual Helpdesk

FAQ

Oorspronkelijk was deze site alleen in het Nederlands. Veel studenten schrijven hun thesis in het Engels en ook studenten uit het buitenland willen en kunnen we helpen. Daarom is er ook een Engelstalige variant gemaakt..

Er zijn verschillen maar niet zo groot. In de Engelstalige versie staan meer trefwoorden in het woordenboek dan in de Nederlandse versie. De Engelse variant heeft nog geen video tutorials over methodologie en statistiek. Misschien komen die nog.

In principe niet, maar toen we klaar waren, constateerden we dat er toch verschillen waren. T.z.t. gaan we dat aanvullen. zodat ze allebei gelijk zijn (op de taal na).

Je kunt een gratis lidmaatschap aanmaken. Je krijgt dan ook toegang tot de tips en kun je vragen stellen in de community.

Je kunt elk paper los aanschaffen, maar je kunt ze ook alle 10 in één keer kopen. Je krijgt dan een fikse korting. NB De papers maken ook onderdeel uit van de cursus Methodologie. Daar krijg je ze er gratis bij.

Om toegang te krijgen tot onze video-tutorials over methodologie moet je een account aanmaken en bepalen hoelang je toegang wilt. Kijk op hulpbijonderzoek.nl voor meer informatie. NB Bij dit onderdeel horen ook de papers die we hebben geschreven.

Om toegang te krijgen tot onze video-tutorials over statistiek moet je een account aanmaken en bepalen hoelang je toegang wilt. Kijk op hulpbijonderzoek.nl voor meer informatie.

Om toegang te krijgen tot onze sublieme SPSS-video-tutorials moet je een account aanmaken en bepalen hoelang je toegang wilt. Kijk op hulpbijonderzoek.nl voor meer informatie.


Get in touch
Contactgegevens
Hulp bij Onderzoek | Research Coaches

leden@hulpbijonderzoek.nl
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Community